ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΜΑΣ

Η επιχείρηση Xafis – Laundry Services δραστηριοποιείται στον καθαρισμό ξενοδοχειακού ιματισμού, λινών τραπεζαρίας και λοιπών συναφών ειδών κι εξυπηρετεί κάθε είδους επιχείρηση που ασχολείται με το αντικείμενο αυτό.

Διαθέτουμε σύγχρονες εγκαταστάσεις και χρησιμοποιούμε πιστοποιημένα απορρυπαντικά, φιλικά προς το περιβάλλον.

Η εταιρεία διαθέτει πιστοποίηση ISO 9001:2015.

Παρέχουμε άμεση και συνεπή εξυπηρέτηση παραλαβής-παράδοσης των ειδών με ιδιόκτητα μέσα μεταφοράς. Πραγματοποιούμε καθημερινά δρομολόγια, εξασφαλίζοντας την διακριτικότητα που απαιτείται προς τους πελάτες των επιχειρήσεων που συνεργαζόμαστε.

Διαχειριζόμαστε τα είδη με επιμέλεια ως προς τη φθορά χωρίς χρήση πρόσθετων χημικών υλικών παραδίδοντας τα αφράτα, καλοσιδερωμένα και διακριτικά αρωματισμένα.

Η συσκευασία των ειδών που παραδίδουμε είναι εύχρηστη και συγχρόνως προστατευτική, εξασφαλίζοντας την καθαριότητα τους μέχρι την στιγμή της χρήσης τους.

Απευθυνόμαστε σε ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, χώρους μαζικής εστίασης, σκάφη αναψυχής, πλοία, γυμναστήρια, κομμωτήρια, Spa κ.α.

Σκοπός της εταιρείας μας, η παροχή υψηλής ποιότητας καθαρισμού αλλά και η διασφάλιση της ανθεκτικότητας του ιματισμού σας.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

SPA

ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ

ΜΑΖΙΚΗ ΕΣΤΙΑΣΗ

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ

ΠΛΟΙΑ